Vrijdagavond 24-02

Datum: Vrijdag 24 februari 2017

Aanvang: Tent open vanaf 20.00 uur

Locatie: Feesttent op de tip 

Entree: €5,00 voor 22.00uur en €10,00 na 22.00uur 

The Great Piano’s

The Great Piano’s is al sinds jaren een begrip in de Duelling Piano’s scene. Als een van de eerste piano acts in Nederland deden ze diverse locaties aan, verdiepen ze zich in de feestgangers en zorgen ze dat het feest tot in de puntjes is verzorgd. The Great Piano’s is de enige act welke Internationaal optreedt, de kantoren in Duitsland Engeland en Nederland zorgen al 9 jaar lang dat Great Piano’s een graag geziene band is op de meest uitlopende feesten, van feesttent tot de meest exclusieve evenementen. Oftewel een feest voor iedereen.

 

Bloaskapel “De Heujschudders”

Een gezellige groep muzikanten van ± 14 personen. Ontstaan uit muziekvereniging “Polyhymnia” te Lemelerveld. Ze spelen op allerlei feesten, braderieën en partijen. Voor elk wat wils. Ook doen ze geregeld mee aan festivals in binnen- en buitenland. In de carnavalstijd worden ze omgetoverd tot bloaskapel dat al vanaf 1980 geen carnavalsfeest meer overslaat!!

 

King Size Drive In

Natuurlijk zal onze vaste DJ Joop Herbrink het hele weekend weer paraat staan om muziek te draaien waar iedereen mee uit zijn bol gaat.
Joop weet met al zijn ervaring welke muziek de carnavalsvierder in beweging brengt! Ook hij zal bijdragen aan dit grote feest!

Categorie: